cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
24°

El Puig de Sant Pere, «el gran parc unificador»

El projecte engloba 49.131 metres quadrats i suposa un cost de 840 milions de pessetes

La màgia de la Palma antiga, recuperada gràcies a un gran projecte que enllaçarà totes les zones verdes de la ciutat, tot guarnint el nostre passeig marítim de l'aroma més musulmà. És el parc de Sant Pere, un ambiciós projecte que ahir va presentar el regidor d'Urbanisme, Carlos Ripoll, amb la finalitat de connectar el parc de la Mar i el passeig de Mallorca.

La iniciativa del parc Puig de Sant Pere engloba una sèrie de petits projectes "uns de finalitzats i uns altres encara per començar" que s'emmarcan dins el pla Mirall Palma Centre i que parteixen precisament d'aquesta rehabilitació del mirador del baluard de Sant Pere. El parc estarà integrat, amb una superfície de prop de 50 mil metres quadrats, pel parc de la Feixina, la plaça de la Porta Santa Catalina "encara en obres" la zona verda del carrer Pólvora, el baluard de Sant Pere, el mirador del baluard i el passeig de Sagrera.

Entre les obres que estan en fase d'execució cal destacar el parc de la Feixina, amb un cost global de 252 milions de pessetes, la plaça de la Porta de Santa Catalina, que suposa una inversió de 137 milions. A part, també està en plenes obres la torre musulmana i la zona verda del carrer Pólvora que la rodejarà, i que suposen 84 milions de pessetes més. La remodelació del passeig de Sagrera costa 130 milions i el baluard de Sant Pere, 192 milions. Les obres de la plaça de Santa Catalina encara no han començat, però val a dir que les dels jardins del carrer Pólvora i la Feixina ja estan acabades. A la Feixina només falta instal·lar jocs infantils.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.