algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El ple del CIM desestima la major part dels recursos contra el PGOU

Se serà més permissiu en les zones afectades pel pla especial i el sòl rústic

Després de més de set anys, es pot afirmar que el Pla general d'ordenació Urbana de Sóller arribà ahir al seu punt definitiu, tot i que ja fa uns mesos que es trobava en vigor.

Efectivament, ahir al matí, el ple del Consell Insular de Mallorca va debatre els recursos que s'havien interposat contra l'aprovació definitiva del Pla general per part de diferents col·lectius sollerics, entre ells els constructors i també el propi Ajuntament.

Finalment, es pot dir que no hi ha hagut sorpreses i la lògica s'ha acabat imposant, un cop va quedar al descobert l'única incògnita que restava pendent: la posició d'Unió Mallorquina, que finalment ha votat conjuntament amb la resta dels membres del Pacte de Progrés. Mentrestant, el PP s'hi va abstenir i Esquerra Unida hi va votar en contra.

Val a dir que la majoria dels recursos han estat desestimats, tot i que alguns sí que es tindran, almanco parcialment, en compte.
Aquest és el cas de les obres que es permetran fer dins les zones afectades pel pla especial d'horts i tarongers en què no es podia fer res, decisió que el propi Ajuntament va decidir recórrer, atès que es tracta d'una zona que afecta el 30% de la població.

Amb l'acceptació de part del recurs, que va interposar l'Ajuntament, ara es permetran, almanco, fer obres de consolidació i manteniment, però en cap cas res que suposi ampliacions. Això, fins que s'aprovi el nou pla especial que actualment s'està redactant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.