algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
19°

Els propietaris de Los Almendros seran indemnitzats pels defectes a les obres

La sentència civil de primera instància reconeix responsabilitat de promotors i tècnics

El Jutjat de primera instància número dos de Palma ha condemnat els promotors, arquitectes i aparelladors responsables de la construcció dels blocs d'habitatges «Los Almendros» a reparar els defectes de construcció o, en cas contrari, a indemnitzar per danys i perjudicis els propietaris dels pisos.

La sentència culpa de les greus deficiències trobades a l'estructura dels edificis els seguents demandats: Zourab Tchokotoua, Oliver Mateu, Tomàs Zaforteza i de Olives, Immobiliària Constructora Mallorquina S.A, Alconsa S.A; l'arquitecte Carles Maria Nicolau; els aparelladors Joaquín Rueda Valderrama, Pablo Feliu Quadreny i Jorge Luis de los Cobos; a més de les empreses Sun Alliance SA i Construcciones Turístiques Urbanes SA.

La decisió del jutge estima d'aquesta manera les demandes civils acumulades interposades per les diferents comunitats de propietaris i que varen ser defensades pels advocats Ignasi Ribas, Joan Camps i Joan Arbona. L'única excepció a les peticions d'aquests ha estat absoldre la viuda i hereus de l'altre arquitecte implicat, Joaquín Izquierdo, que ja ha mort. La demanda civil interposada pels veïnats del parc Los Almendros es va iniciar el gener de 1994. Després d'una querella criminal fallida, els propietaris dels habitages decidiren encetar aquesta per via judicial. L'objectiu era reclamar dels promotors i tècnics que participaren a les construccions el pagament dels costs que han suposat al llarg d'aquests anys la reparació de les seves cases.

La demanda fou signada per les 22 comunitats de veInats del conjunt d'aquets blocs d'habitatges de Protecció Oficial que sol·licitaren la runa funcional dels edificis.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.