algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

El batle reunirà l'oposició per desbloquejar el projecte de la plaça

El batle de Campos, Andreu Prohens (PP), reunirà aquesta setmana els portaveus de l'oposició (PSOE, PSM i UM) per cercar suport a la nova obertura de pliques pel projecte de la plaça de Can Pere Ignasi.

El batle emprèn aquesta iniciativa per «intentar aprovar el projecte amb la unanimitat de tots els grups i per evitar que no tornin a sorgir més problemes», explicà Prohens.

Des del PSM, grup majoritari de l'oposició, la invitació ha estat acollida amb certa desconfiança. El seu portaveu, Joan Joan Pons, esmentà que «altres vegades el batle ja ha intentat fer el mateix sense aconseguir-ho». Malgrat això, Joan Joan Pons es mostrà predisposició per assistir a la reunió. Els portaveus dels altres grups de l'oposició, Pere Escales (PSOE) i Maria Mas (UM), encara que hi acudiran, també mantenen un cert escepticisme.

«El fet que el batle convoqui l'oposició significa que està disposat a fer les coses com pertoca», explicà el portaveu nacionalista. Cal recordar que la primera adjudicació d'aquestes obres fou objecte d'un recurs contenciós administratiu per part del PSM contra la Sala. El motiu al·legat en la denúncia era que la contractació no havia passat per ple i que l'empresa, Aparcaments Sa Plaça, tan sols no estava inscrita en el registre mercantil.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.