algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
28°

Els taxistes de la PIMEM faran dimecres una altra aturada de vuit hores

Les dues patronals del taxi trencaren les negociacions en la passada reunió

L'Associació Sindical d'Autònoms del Taxi de Mallorca, integrada a la PIMEM, manté la seva posició i assegura que dimecres protagonitzarà una aturada de 8 hores.

El president de la PIMEM, Gabriel Moragues, refermà ahir a través d'un comunicat que la seva agrupació ha trencat definitivament les negociacions que fins fa poc mantenia amb la patronal de la CAEB. El principal motiu de ruptura, segons el cap de la PIMEM, és la ratificació «per enèssima vegada de la mala fe que ha demostrat la Federació Empresarial Balear del Transport, FEBT, en no acceptar la proposta municipal que dies abans deia que assumia».

La PIMEM planteja que Cort reguli el sistema de feina del sector tot imposant torns durant els quatre mesos que falten d'hivern, amb 16 hores per cotxe i 9 dies lliures al mes per a la resta. Aquesta mesura suposaria que, durant gener, febrer, març i abril, només circularien pels carrers de Palma 750 taxis, el servei mínim que necessita el ciutadà, segons el regidor de Circulació Viària, Joan Bauzà. La negativa de la CAEB es deriva, segons precisà el seu president, Sebastià Martorell, de la Llei de seguretat viària, que limita el nombre ininterromput d'hores de feina. Segons Moragues, aquesta llei no regula el transport urbà i en deixa exempts els vehicles de menys de nou places.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.