algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

El centre de la ciutat tindrà 3.000 places de pàrquing en pocs anys

Només l'Olivar i les Estacions suposaran un increment de més de 700 espais

El centre de Palma i les rodalies comptaran amb devers 3.000 places de pàrquing en entrar al proper milenni. En aquest moment són en funcionament quasi 1.850 si sumam les places dels de les Avingudes (414), els del Corte Inglés de la mateixa zona (530), de la plaça Major (500) i els de la plaça Fleming (400). Aquestes darreres les integram dins el conjunt per la seva proximitat amb els espais que ens ocupen.

En un termini que anirà dels pocs mesos al parell d'anys començaran a estar en disposició per al seu ús dos projectes més de pàrquing. El que veurem materialitzat amb més celeritat és el del Mercat de l'Olivar, que pemetrà l'aparcament a 400 vehicles. De forma posterior veurem com pren forma el projecte inclòs en el desenvolupament del parc de les Estacions, on es peveuen crear 400 places.

El membre de l'equip de Govern ha reiterat en moltes ocasions que «el problema dels aparcaments és prioritari» a causa de la saturació evident de la circulació en el centre de la ciutat.

De forma paral·lela, Bauzà ha provat de mitigar el problema amb l'ampliació de les zones d'ORA. Aquesta mesura fins i tot l'ha conduït a dictar accions impopulars, en implantar en carrers aparcament tarifat quan en principi havia anunciat que el pagament de l'ORA no els afectaria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.