algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

El Cos de Bombers va actuar en dos incendis ahir dematí a Palma

Un turisme es cremà en els aparcaments d'un edifici situat prop del passeig Mallorca i un pis del carrer Jeroni Pou acabà amb desperfectes per l'acció del foc

99614
A les imatges es poden veure les conseqüències que tingué el sinistre. Fotos: F. CARBONELL.

El Cos de Bombers de Palma actuà ahir dematí en poc temps en dos incendis que es declararen en diferents edificis de Palma. Un cotxe incendiat en els aparcaments d'un inmoble situat en el carrer Mateu Obrador i un foc en unes cortines d'un pis del carrer Jeroni Pou en varen ser els causants.

Poc abans de les vuit del matí, els bombers es desplaçaren al carrer Mateu Obrador, entre la plaça del Fortí i el passeig Mallorca. Sembla que el conductor d'un turisme Volkswagen Polo GTI va tenir un petit accident i es produí un curtcircuit. Les flames començaren a sortir del turisme i l'home pogué abandonar el cotxe a temps. Quan els bombers hi arribaren, trobaren l'home amb una crisi de nervis perquè pensava que la seva esposa s'havia quedat dins el turisme. Aviat, però, s'esbrinà que la dona romania amb perfectes condicions en el domicili.

Les flames destruïren el turisme sinistrat i un Volvo S40 patí també desperfectes com a conseqüència de les altes temperatures. El sistema contra incendis que té l'aparcament subterrani, de dues plantes, evità una desgràcia major.

Quasi al mateix temps es declarava un altre incendi en un dúplex situat en el número 20 del carrer Jeroni Pou. Una dotació del Cos de Bombers es desplaçà al domicili i aconseguí controlar les flames poc temps després.

El foc es concentrà en un passadís de la planta superior i afectà les parets, que eren recobertes d'un material altament inflamable, i alguna de les portes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.