nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
23°

El regidor d'UM Jaume Antoni Aguiló dimiteix del càrrec i deixa el Consistori

Creu que el pacte ha estat un error i que no el tornaria a subscriure

El regidor d'UM, responsable de l'àrea de turisme, Jaume Antoni Aguiló, anuncià ahir la seva dimissió del càrrec, que es farà efectiva a partir de l'1 de gener pròxim. Antoni Burgos, que ja fou regidor a la passada legislatura, en serà el substitut.

Aguiló explicà en roda de premsa els motius que l'han impulsat a prendre tal decisió, que feia mesos es plantejava. La principal causa, digué, és que vol dedicar més temps a la seva feina empresarial i també, com ja s'ha fet, perquè vol evitar que es mescli la feina empresarial amb la política, que al cap i a la fi acaba perjudicant a la mateixa empresa.

Aguiló manifestà que per a ell aquesta experiència política ha estat més positiva que negativa, tot i considerar que l'Ajuntament hauria de funcionar com una empresa i estar gestionat per gent amb mentalitat empresarial.

Quant al pacte, Aguiló considera que mai s'hauria d'haver subscrit, el considera antinatura i creu que no s'hauria de repetir. Segons afirmà ahir, «Unió Mallorquina es va equivocar quan el va signar. Hauria estat millor a l'oposició i des d'aquí mostrar més clarament les seves intencions». A més, apuntà que a la formació li ha mancat diàleg i reunions.

UM L'anunci de la dimissió del regidor Jaume Antoni Aguiló era un esdeveniment que es venia rumorejant en les darreres setmanes i que ahir es va confirmar. Un pot pensar que dimitir quan manquen sis mesos per les eleccions, es pot considerar com un fet un poc sorprenent, però estam segurs que si Aguiló ha pres tal decisió, ho ha fet després de pensar-ho molt i considerar que era el millor. Implicar la seva empresa en afers polítics ha estat el factor determinant que l'ha acabat de decidir.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.