cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
33°

L'oposició acusa el PP de requalificar terrenys per afavorir el regidor Rubí

L'edil popular diu que la finca de la seva propietat ja fa més de 5 anys que és urbanitzable

El grup dels Sencellers Independents ha acusat l'equip de Govern popular de requalificar com a urbanitzables un conjunt de terrenys per tal d'afavorir els interessos del regidor Ventura Rubí. La finca, propietat de l'edil popular, es troba ubicada entre el poliesportiu municipal i el vial dels donants de sang i té una extensió de 46.000 metres quadrats.

L'Ajuntament fa comptes aprovar avui de forma inicial una revisió de la normativa urbanística del municipi en la qual, segons els Independents, s'hi inclou aquest canvi d'ús i que «s'ha fet per donar cobertura legal a una operació immobiliària de caràcter especulatiu de l'edil popular».

La portaveu Maria Vich, visiblement indignada, ha acusat Rubí i els populars de practicar una política totalment corrupta i d'aprofitar-se del seu càrrec per obtenir-ne beneficis particulars».

Segons esmenta Vich, «tot el poble haurà de pagar la infraestructura i Rubí tindrà solars per vendre, només a canvi de donar una quarterada».
Vich afirma que «no podem entendre com el president Matas i la direcció del PP defensen tant una política de centre i després ho consenten tot uns regidors de Sencelles que, com a mínim, es troben sota sospita».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.