nubes dispersas
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
21°

GOB i hotelers secunden l'acte contra un bar en una zona verda de l'Arenal

Els empresaris denuncien que la filosofia del projecte s'oposa al turisme de qualitat

L'Associació d'Hotelers de la Platja de Palma i el el GOB s'han adherit a la mobilització contra la construcció d'un bar en la plaça de les Meravelles, a la Platja de Palma.

Com informàrem ahir, la mobilització l'ha organitzada l'Associació de Veïns del barri per evitar que es faci la instauració del local d'oci "que ocuparia entorn els 400 metres quadrats amb terrassa inclosa" en el que és un dels darrers espais lliures públics de la primera línia de l'Arenal.

El GOB va enviar ahir un comunicat de suport a l'Associació de Veïns per manifestar-los la seva adhesió, encara que no confirmaren que els seus representants acudeixin a la mobilització d'avui.

De la seva banda, Jaume Clar, el gerent de l'agrupació hotelera, declarà a aquest diari que «la gent està sensibilitzada amb aquests assumptes. En aquests moments, el que interessa és la creació de zones verdes» i destacà que la filosofia per combatre la degradació de les zones turístiques és oposada a la creació del bar.

El portaveu de l'entitat ratifica que la legalitat de la construcció es fonamenta en la seva pressumpta funció com a complement de l'oficina d'informació turística municipal que s'aixecarà al costat. «Amb l'excusa de fer l'oficina "afegí" fan que pugui tornar a passar el mateix que amb el Golf Fantasia». D'aquesta manera feia al·lusió al bar restaurant que és manté en plena activitat en una altra zona verda pública de primera línia de les proximitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.