cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
31°

El PP diu que el cas Túnel ja és «passat» i fa avui la «gran festa» entorn de Matas

Àlvarez, cap de campanya, afirmà el fundador Cañellas només és un militant

El Pavelló Poliesportiu d'Inca serà avui una «gran festa» entorn de la proclamació com a candidat a la presidència de Jaume Matas, sense cap temor que la celebració o els resultats electorals es vegin afectats «en absolut» per una hipotètica sentència condemanatòria del Suprem contra l'expresident Gabriel Cañellas, fundador del PP Balear, perquè «això forma part del passat i nosaltres treballam per al present i futur», segons afirmà ahir el coordinador general de campanya del PP, Pedro Àlvarez, adscrit al sector matista.

Així ,Cañellas forma part del passat i del present com un «militant més del PP», apuntà Àlvarez, que afegí que quan es faci pública la sentència el partit «actuarà segons els seus estatuts». Aquests estatuts diuen que en cas de delicte dolós (com és el cas Túnel) es pot arribar a l'expulsió.

Sigui com sigui, Àlvarez insistí a donar una impressió de manca de preocupació: «entenem que la crisi està superada per part de l'opinió pública i del partit, que ha sabut donar una resposta àgil i s'han canviat les persones, el missatge i les formes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.