algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Interroguen els clients de l'hostal de Can Pastilla per descobrir l'assassí

Els hotelers de la zona volen preparar protestes per la gran inseguretat que pateixen

Els efectius del Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia continuen fent gestions a l'hostal Marbel per descobrir qui va ser l'assassí del propietari, Josep Bernat, que aparegué mort a cops en els lavabos de l'establiment.

Ahir es varen prendre les declaracions als clients de l'hostal per determinar si sentiren o varen veure res d'estrany durant la nit del dimarts al dimecres, quan se suposa que es va cometre el crim. Encara que oficialment no ha trascendit cap informació, s'ha pogut saber que els clients han declarat que no varen detectar cap anomalia durant aquella nit, a part del turista de nacionalitat alemanya que descobrí el cadàver a les vuit del matí.

El terrible succés ha provocat que algunes de les persones que residien de manera habitual a l'hostal, sobretot els més antics, hagin decidit abandonar el lloc per dirigir-se a viure a un altra pensió. L'amistat que unia aquests individus amb Josep Bernat ha forçat també la situació d'abandonament.

Els hotelers, comerciants i veïns de la zona, comentaren ahir que estan disposats a preparar una sèrie de protestes dirigides als dirigents polítics per reclamar major presència dels cossos de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.