muy nuboso
  • Màx: 16.69°
  • Mín: 12.25°
15°

EU amenaça de deixar «l'aprovació» del pla territorial de Mallorca en mans del PP

La coalició anuncia que s'abstindrà de votar si no s'accepten les seves esmenes

Esquerra Unida amenaçà ahir el Pacte de Progrés de deixar l'aprovació dels criteris del pla territorial de Mallorca a mercè dels vots del Partit Popular.

La coalició considera que amb la «inconcreció» actual de la redacció dels criteris aquests podrien ser aprovats pel Partit Popular. Eberhard Grosske, portaveu d'EU, assegurà ahir que si no s'accepten algunes esmenes que presentarà divendres, el seu grup s'abstindrà de votar, de manera que l'aprovació dels criteris quedaria en mans del PP. Com que el PSIB, el PSM i UM no tenen la majoria absoluta a la institució, un vot contrari dels conservadors, amb l'abstenció d'EU deixaria els criteris del pla territorial de Mallorca damunt la taula.

Els populars, per boca del seu portaveu, Maurici Rovira, ja han avançat que en cap cas votaran a favor de la proposta del Pacte de Progrés i que la posició del seu grup oscil·larà entre l'abstenció i el vot negatiu..

Les crítiques que formulà Eberhard Grosske a la iniciativa del Pacte de Progrés coincideixen en essència amb les que féu el portaveu del PP, Mauricio Rovira. Ambdós sostenen que els criteris són d'una inconcreció tan gran que podrien ser aprovats per qualsevol partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.