algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

La impermeabilització del sostre de l'Escorxador entra en la recta final

Les teules s'han aixecat per posar l'aïllant i després recol·locar-les

La impermeabilització dels sostres del centre cultural de l'Escorxador comença a ser una realitat. En aquests moments ja s'han aixecat moltes de les teulades per estendre-hi una capa aïllant, i després s'han de reincorporar les peces originals i preservar el valor patrimonial de l'edifici.

Com anunciàrem dia 15 d'octubre, l'empresa Mercasa, que gestiona l'espai, va decidir demanar permís a l'Ajuntament per dur a terme aquesta operació per preservar de la humitat i la prodridura que duia camí d'afectar les bigues si no es prenien mesures.

L'entitat ha fet l'obra amb pressupost propi en la seva integritat, cosa que li haurà suposat una despesa de 60 milions en concloure les tasques.

Cort els marca com a termini d'execució màxim el mes d'agost de 1999, però com preveia Mercasa, l'operació du camí d'estacar acabada abans de final d'any.

Per tallar les filtracions d'aigua, s'està instal·lant una capa de tauler marí combinat amb forespan.
L'edifici gaudeix de protecció, per la qual cosa un pic es tornin a posar les teules el material afegit ha de quedar ocult per complet per no alterar la imatge de l'edificació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.