cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Matas acusa els nacionalistes de falta de claredat democràtica

El president aprofita la festa de la Constitució per atacar l'absència del PSM

El president del Govern balear, Jaume Matas, aprofità ahir la commemoració del vintè aniversari de la Constitució Espanyola per envestir contra el «joc ambigu» del PSM-Nacionalistes de Mallorca, sense citar-lo de forma explícita però sí en una clara al·lusió, envers la Carta Magna i els llançà un repte perquè aclareixin als ciutadans la seva postura.

En l'acte organitzat a la Llonja de Palma per la Delegació de Govern i que comptà amb la presència de Margarita Retuerto, vocal del Consell General del Poder Judicial, Matas criticà en el seu discurs aquells que «des de fa vint anys juguen ambíguament amb la Constitució i l'Estatut d'Autonomia» i que ahir no participaren en la celebració dels vint anys de vigència de la Carta Magna.

Referint-se de forma implícita a la formació PSM-Nacionalistes de Mallorca, el partit absent en l'acte del Dia de la Constitució, el president del Govern demanà que «diguin a la ciutadania (sic) el que volen, perquè no han acceptat aquest marc que ens empara a tots, perquè no accepten les regles del joc», En definitiva, Matas reclamà que s'acabi «la falta de claredat en els principis democràtics».

Les paraules de Matas provocaren la crítica dels partits de l'oposició que eren presents a l'acte. De forma unànime, no es considerà oportú que el president utilitzàs l'acte institucional per realitzar crítiques a altres formacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.