algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Unes deu mil persones visitaren la Fira

Unes deu mil persones varen visitar ahir la tradicional Fira de sa Perdiu de Montuïri. De ben matí, un centenar de participants es varen inscriure al concurs de Perdiu de reclam i exposaren els seus exemplars.

A l'esplanada de la plaça Major va tenir lloc la Tercera Mostra Artesanal i Industrial de Montuïri que comptà amb la representació dels productes que s'elaboren al municipi com perles, embotits mallorquins, farina, pell, pastisseria, ceràmica, cuina mallorquina i materials de construcció.

La Fira va oferir distintes mostres molt interessants: productes agropecuaris, artesans i industrials de Balears, que es varen exposar als baixos de l'Ajuntament. L'exposició d'ovelles, cabres, cavalls i cans de distintes races es varen instal·lar a l'avinguda des Dau i carrers dels voltants.

L'art i la pintura varen ser també un complement de la diada festiva. Així, els visitants pogueren observar la mostra de pintura (tècniques mixtes) d'Isabel Miralles a l'Ajuntament, una exposició artística a càrrec del pintor Daniel Codorniu, al puig de Sant Miquel, exposició d'Arts Plàstiques dels alumnes de primària al Local Jove i una mostra de treballs manuals i miniatures de ferro, fusta i pedra organitzada per l'Associació de Persones Majors de Montuïri, que es va dur a terme a la seu del local social.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.