algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Les obres de l'escola pública obliguen a traslladar les classes a l'antic convent

Es preveia que l'ampliació del centre es faria durant l'estiu per no destorbar el curs escolar

Els alumnes de l'escola pública Es Torrentet de Biniamar recordaran durant molt de temps el present curs. Les obres d'ampliació que es duen a terme en el petit centre escolar han fet necessari cercar un lloc alternatiu per continuar fent les classes amb normalitat. Finalment les gestions de l'Ajuntament han donat fruit i s'ha arribat a un acord amb la congregació de les religioses franciscanes per emprar part de les dependències de l'antic convent que hi havia a la localitat i que ja fa dos anys que no s'empra.

Segons les darreres previsions les obres que es fan a l'escola estaran enllestides al final del mes de gener. Quan s'hagin acabat hi haurà una nova aula disponible i s'hi hauran invertit prop de 20 milions de pessetes.

La realització de l'ampliació de l'escola es demanava des de fa 7 anys, quan es va dotar el centre amb un segon professor i es dividiren els cicles d'ensenyament infantil i primari, i quedà l'escola molt petita tot i que només compta amb uns 25 alumnes. El Govern es va comprometre a dur endavant la reforma durant l'estiu, per tal de no afectar el curs escolar, però el començament de l'obra s'ha anat retardant fins fa poques setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.