algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

Queda en llibertat un home arrestat per maltractar la filla de sis mesos

L'estat de l'infant és bo, tot i que presenta diversos hematomes

Antonio Q. C., de 27 anys, va quedar ahir en llibertat després d'haver estat detingut pel Cos Nacional de Policia per un presumpte delicte de maltractaments a la seva filla de sis mesos.

A les tres de l'horabaixa de divendres, els padrins materns de l'infant el dugueren al Pac de l'Escorxador, ja que presentava un gran hematoma al rostre, a més d'altres parts del cos.

D'allà el conduïren a l'hospital maternoinfantil de Son Dureta, on romangué ingressat fins a les nou del vespre i on se li practicaren diverses proves i anàlisis amb l'objectiu de comprovar el seu estat de salut.

Denunciat  

Un cop obtinguts els resultats, els metges de l'hospital que es varen fer càrrec de la criatura telefonaren al Grup de Menors (Grume) per interposar una denúncia pel cas de maltractament, a la qual varen donar suport els padrins materns que estaven assabentats de la situació de la nina.

Posteriorment a les investigacions oportunes, els efectius del Grume procediren a detenir Antonio Q.C., pare biològic del nadó, ja que encara no l'ha reconegut legalment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.