algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

Breus

• Manacor

Donació a Centreamèrica El doblers que es recaptin amb la venda de l'edició d'aquest mes de la revista local Porto Cristo es destinaran íntegrament als damnificats per l'huracà Mitch de Centreamèrica. Aquesta revista, que és editada per l'Associació de veïnats d'aquesta zona costanera, té una tirada d'aproximadament uns 2.000 exemplars que és venen a 200 pessetes. Amb aquesta iniciativa, l'associació de veïnats vol demostrar la seva predisposició per col·laborar amb una «causa justa i necessària». Així mateix, cal destacar que els alumnes del col·legi Mitjà de Mar també enviaran 306.000 pessetes a aquests damnificats. DdB.

Millores a Portocristo L'Ajuntament de Manacor ha acordat la compra de dos dels solars que es necessiten per poder construir el pont sobre el riuet de Porto Cristo. Tot i això, les obres d'aquesta millora d'infraestructura havien d'haver començat el passat mes d'octubre i, encara ara, manca la compra d'altres dos terrenys per poder-ho fer. A la zona de Portocristo també està previst que la Sala comenci en breu a tramitar els expedients d'expropiació per contruir la plaça entre el carrer Navegantes i Puerto. L'Ajuntament ha hagut de recórrer a l'expropiació perquè els propietaris dels terrenys on s'ha d'habilitar la plaça es negaren del tot a vendre, motiu que també ha propiciat que aquest projecte dugui retard. J.N.

• Algaida

Local de «las Juventudes» Les obres de reforma de l'antic local de «las Juventudes» començaran aquest mes. Els treballs, que han estat adjudicats a l'empresa Construccions Can Carrintar, permetran reconvertir aquest edifici, actualment sense utilitat, en una llar de reunions per als joves del poble. De fet, la iniciativa de dur endavant aquest projecte partí de la Sala per la mancança d'edificis d'aquest tipus perquè les associacions de joves poguessin organitzar activitats. El pressupost del projecte és de 10 milions de pessetes dels quals, 6 milions són finançats pel Consell mitjançant el POS. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.