cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

La Conselleria es compromet a adobar els danys de l'escola del Rafal Vell

L'empresa que feia obres damunt les aules no tenia la tela asfàltica adequada

El pis en construcció que es troba damunt les aules de parvulari del col·legi públic Rafal Vell, danyat per la pluja, no tenia la tela asfàltica adequada «per un retard del proveïdor de l'empresa responsable de les obres del col·legi». Aquesta és l'argumentació de la Conselleria d'Educació del Govern balear davant la informació publicada ahir per aquest diari en el qual s'informava del tancament d'aquestes aules infantils per perill d'esbucament del sostre.

Respecte d'un possible expedient a l'empresa responsable de les obres, la Conselleria es va limitar a dir que un inspector de la Conselleria es va desplaçar ahir al centre per fer un informe.

Davant les protestes per part dels pares i mares afectats per aquesta situació, la Conselleria d'Educació es va comprometre a arreglar abans de dimecres els desperfectes ocasionats per la pluja. El contractista assumirà els costs de rehabilitació, mentre que la Conselleria es farà carrec del costs del material escolar que hagin quedat danyats. La Conselleria va assegurar que passat Nadal els escolars es podran incorporar a les aules infantils. Fins aleshores s'habilitarà un espai a l'escola per fer classe als més petits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.