algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
23°

La Guàrdia Civil descobreix a Son Banya amagatalls de cans robats

Amb els animals s'organitzaven bregues clandestines als voltants de la zona

La Guàrdia Civil ha descobert recentment una sèrie d'amagatalls davant el poblat de Son Banya, just a la zona dels molins. Les investigacions portades a terme reflecteixen que aquests passadissos subterranis, que arriben als 8 metres de longitud i presenten ramificacions, s'han utilitzat per amagar cans de raça que havien estat robats. Amb aquests animals s'acostumaven a organitzar sagnants baralles clandestines enfrontant-los.

Fins ara, els efectius de la Guàrdia Civil han pogut comptabilitzar fins a tres túnels. No es descarta, no obstant això, que se n'hagin pogut excavar molts més. Els caus es troben al costat de cases abandonades o molins. L'entrada als passadissos està amagada per matolls, escombraries, o ha estat tapada de forma discreta amb un tauló. A l'interior s'han trobat excrements de ca, poals amb aigua, restes de menjar, matalassos i altres indicis de presència d'animals. En les darreres setmanes s'han recuperat per aquella zona cans de raça.

Els lladres havien improvisat caneres i es cuidaven que les portes i les finestres dels habitatges derruïts es trobassin en bon estat, per evitar que els animals puguessin fugir. Els tenien allà amagats, en condicions lamentables, encara que els proporcionassin aigua i menjar, fins que la recerca per part dels seus propietaris o la policia es relaxava.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.