cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Cau un tros de balcó i fer una dona a Inca

La víctima, Magdalena Arrom, tenia els turmells trencats i traumatisme cranial i toràcic

Magdalena Arrom, de 41 anys, va ser ahir la víctima d'un desafortunat accident en caure-li damunt un tros de balconada que feia aproximadament tres pams de llarg per un d'ample.

Els fets varen ocórrer a les deu i mitja del matí a Inca, quan la dona passava pel carrer Glòria, a l'altura del número 51, moment en el qual es va desprendre el fragment del balcó i li va caure damunt.

La dona va caure a terra semiinsconcient, ja que el cop li havia afectat tota la part dreta del cos, inclòs el cap, i presentava nombroses ferides, tot i que es movia.

Ràpidament es varen presentar al lloc dels fets alguns efectius de la Policia Local i una ambulància del 061. Durant aproximadament una mitja hora, la unitat mòbil d'urgències es dedicà a atendre la dona, conscient però encara estesa a terra.

Posteriorment, i un cop col·locada Magdalena Arrom en l'ambulància, aquesta es dirigí cap a Palma, per dur la víctima a l'hospital de Son Dureta. Al voltant de les dotze del migdia, la dona va ingressar a urgències amb evidències de patir un traumatisme cranial. Durant el dia, el personal mèdic li va practicar diferents proves que reflectiren també un traumatisme toràcic i fractura dels dos turmells.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.