algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Cort haurà d'esperar fins Nadal per veure aprovat el pla general

La reunió prevista ahir entre Ripoll i Quetglas s'hagué de suspendre

El Consell de Mallorca (CIM) analitzarà avui de nou la revisió del Pla general d'ordenació urbana de Palma (PGOU), encara que tot sembla indicar que no serà fins al 23 de desembre en què l'Ajuntament obtindrà el vistiplau del CIM.

Encara resten per negociar les modificacions reclamades pel Consell i la reunió prevista ahir entre el president de la Comissió Insular d'Urbanisme, Francesc Quetglas, i el regidor d'Urbanisme a l'Ajuntament de Palma, Carlos Ripoll, es va haver de suspendre a causa del grip del darrer.

Malgrat el canvi de plans provocats per l'estat de salut de Ripoll, Francesc Quetlglas insistí que hi ha voluntat pacificadora per part del Consell. «Volem i entenem que el Pla és iniciativa municipal i així ha de continuar essent. Malgrat tot, la nostra missió és vigilar les possibles desviacions», comentà Quetglas.

És per això que Cort ha de modificar les deficiències que fan referència al conveni signat amb el Ministeri Defensa, que com s'ha publicat darrerament, preveu edificacions de 10 altures en el quarter d'Artilleria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.