algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Compte enrere per a la recuperació del teatre Defensora Sollerense

El temps impedeix fer la feina més urgent: reparar la teulada

Un dels edificis i teatres més emblemàtics de la vall de Sóller, el Defensora Sollerense, camina ferm cap a la seva recuperació, gràcies a la cessió que la societat en va fer a l'Ajuntament.

Així, dies enrere es varen reunir el regidor de Cultura, Guillem Bernat, l'arquitecte redactor del projecte de reforma, Joan Soler, i el responsable de l'empresa Emdeco que ha de fer les obres, per tal de determinar les prioritats a l'hora de fer la feina.

Com era d'esperar, es va decidir que la feina més prioritària fos la teulada, ja que és la que es troba en més mal estat, tot i que les condicions climàtiques actuals no n'aconsellen la reforma. De moment es faran feines de menor envergadura a l'interior de l'edifici fins que el temps sigui més favorable per arreglar la teulada, ja dins l'any que ve.

El projecte global preveu la inversió de 50 milions de pessetes tots ells inclosos dins el Pla d'obres i serveis del Consell Insular de Mallorca, que ja dins el 1998 hi ha destinat prop més de dos milions de pessetes i els restants per a l'any que ve.

L'edifici es troba en un estat lamentable, però la societat no es podia fer càrrec de les despeses, per la qual cosa va proposar en una assemblea recent la cessió de l'edifici a l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.