algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

El PP rebutja una moció que volia evitar la construcció de la universitat

L'equip de govern de l'Ajuntament de Llucmajor (PP-ASI), rebutjà dilluns en sessió plenària dilluns una moció presentada pels grups de l'oposició (PSOE i PSM) a través de la qual s'instava la Sala a no permetre la construcció d'una universitat privada al terme.

El regidor d'Urbanisme, Joan Jaume, explicà que el PP es manifestà en contra de la proposta que havia de «ser coherent amb les decisions preses temps enrere».

Aquestes decisions es remunten a l'any 1995 quan el promotor, Javier Cabotà, presentà el projecte a la Sala i aquesta demanà l'interès social d'aquests terrenys. Finalment l'interès fou denegat per la Comissió Insular d'Urbanisme perquè la parcel·la estava classificada com a sòl rústic.

Ara amb la revisió del pla general els terrenys es reclassificaran com a urbanitzables. Aquesta darrera passa fou especialment criticada pels grups de l'oposició. El portaveu del PSM, Antoni LLompart, assegurà que «la reclassificicació ben segur vulnera tota normativa, i aquest projecte és una il·legalitat manifesta del PP».

Per part del PSOE, Antoni Garcies també es mostrà molt crític, i increpà el Partit Popular perquè «la reclassificiació dels terrenys es fa sense un projecte seriós que avali la seva viabilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.