algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Bauzà elimina 50 places d'aparcament per reubicar les línies de la Part Forana

L'acord entre la Conselleria de Foment i la Federació de Transportistes de traslladar les parades dels autocars de Part Forana als carrers limítrofs a la plaça Espanya provocarà la desaparició d'una cinquantena d'aparcaments regulats per l'ORA actualment.

La nova ubicació de les sortides amb destinació als diferents pobles de Mallorca serà als carrers Marquès de la Fontsanta i Miquel Marquès. D'aquesta manera, es deixa a l'empresa Dragados camp lliure per dur a terme les obres per a la construcció del parc de les Estacions.

El procés de trasllat tindrà lloc d'avui a vuit dies i la nova ubicació durarà el temps necessari per finalitzar el parc.

El regidor de Governació a l'Ajuntament de Palma, Joan Bauzà, anuncià ahir les línies afectades per aquest canvi d'ubicació de les sortides i de les conseqüències que tindria. Dotze companyies privades i una de pública (de l'EMT) són les que tindran les parades a l'illeta propera a Plaça Espanya. En total, explicà Bauzà «seran 16 línes que a a partir de dimecres sortiran des d'aquests dos carrers llevat de la línia amb destí a Peguera, que sortirà del carrer Eusebi Estada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.