nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La penya motorista arrasà Can Tronca

Els 280 socis celebraren ahir el 42è aniversari amb el dinar de matances

La penya motorista de Sant Joan celebrà ahir el seu 42è aniversari amb el protocolari dinar de matances al restaurant de Can Tronca.
Eren les 14.00 hores quan els 280 comensals, entre bauxa de fandangos i cançons matanceres, s'asseien a taula.
El tradicional dinar es respectà sense remissió. Així fou com l'arròs brut, l'aguiat de pilotes, l'ensaïmada i la fruita passaren ben aviat. Panxa plena, arribaren els parlaments. El president de la veterana penya, Joan Jaume, encapçalà els discursos fent un repàs de la llarga trajectòria de la penya i retent un homenatge als socis desapareguts enguany.

Darrere ell parlaren també altres penyistes i, el més veterà dels socis d'honor, Joan Seguí, féu entrega d'una placa conmemorativa al president de la penya.

Aquesta placa es col·locarà a la façana del Bar Fiol, seu de tots els penyistes de la vila.
Als parlaments seguiren els moments més esperats pels socis. La subhasta de 17 quilos de llonganissa i d'altres 17 de botifarró.
Cal esmentar que una de les majors atraccions del dia fou també la rifa d'una llonganissa culana de més de seixanta centímetres de llargària.

Passaven les 18.00 hores quan els socis s'aixecaven de taula. Havia estat una diada completa que, com marca la tradició, començà a migdia amb una missa a l'església parroquial oficiada pel canonge de la Seu de Palma Bruno Morey. El canonge, considerat per tothom que assistí al dinar com un més dels penyistes, es desplaça a la localitat des de l'any 1966 per tal de participar a la festa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.