algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

Ajornats la majoria dels actes de la jornada per Centreamèrica

La pluja que caigué de forma quasi constant durant tot el matí obligà a suspendre la pràctica totalitat dels actes prevists en la diada solidària per Centreamèrica que havien organitzat les entitats cíviques del poble.

En vistes del mal temps, l'organització va decidir ni intentar començar amb les actuacions musicals a l'aire lliure que s'havien de celebrar al pati de les cases dels mestres. Durant tot el dia havien de cantar alguns coneguts artistes com Els Valldemossa, Al Mayurqa, La gran orquestra republicana o Biel Majoral, entre molts d'altres. Al final tots quedaren davall sostre. Tot i el mal temps, les entitats participants no es desanimaren. Així varen obrir el bar i vengueren coca durant el matí.

Lògicament es va ajornar en aquest cas i no suspendre, la gran torrada i també la xocolatada.
Des de l'Ajuntament es va informar que el sopar es pensa dur a terme el proper divendres a vespre al mateix lloc i que es repescaran alguns dels grups musicals que hi havien d'intervenir. D'altra banda la xocolatada es fa comptes de celebrar avui vespre sempre que la meteorologia respecti la vetlada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.