algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Quetglas: «El PGOU deixa fer edificis de deu plantes al Ministeri de Defensa»

Els tècnics de l'Ajuntament hauran de corregir acuradament les deficiències que presenta la revisió del Pla general de Palma si vol passar l'examen del proper dijous, en la Comissió d'Urbanisme que ha convocat el Consell Insular. El seu president, el socialista Francesc Quetglas, mostrà la seva preocupació perquè el Pla «permet aixecar edificis de deu plantes en terrenys de titularitat militar, com és el cas del quarter d'artilleria de Palma».

Segons Quetglas, «ara la pilota és en mans de Cort i si vol que el Consell li doni el vist- i- plau a la revisió del PGOU haurà de fer un esforç per subsanar aquelles deficiències que no podem tolerar».

Quetglas explicà que existeixen defectes importants que foren destacats pels tècnics del Consell durant la ponència tècnica que acabà el passat divendres. És per aquest motiu, que varen rebutjar de nou la revisió del Pla. Amb aquest marc de fons, l'Ajuntament té quatre dies per resoldre i «introduir els canvis pertinents al Pla que l'ajustin a la disciplina urbanística de Palma».

El president d'Urbanisme recordà que l'Ajuntament té vàries oportunitats per acabar de solventar els defectes del Pla, ja que el proper dia 14 de desembre hi ha una Comissió Informativa i si no, podrà ser aprovat el 23 de desembre en el plenari del Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.