algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Detingut un home a Palma que utilitzava familiars adolescents per vendre drogues

Juan José C.T. tenia dos pisos del Camp Redó per traficar amb haixix i cocaïna

80716
La substància estupefaent fou exposada ahir en les dependències de la Policia. | J.TORRES.

El Grup d'Estupefaents del Cos Nacional de Policia ha detingut un individu de 44 anys que suposadament utilitzava adolescents per vendre haixix i cocaïna en un domicili de la barriada del Camp Redó.

Els investigadors tingueren coneixement de la presència del sospitós, Juan José C.T., en la zona coneguda com Corea. L'home és conegut en els àmbits del narcotràfic i per aquest motiu els agents muntaren dispositius de vigilància per tal de determinar si es dedicava a la venda de substàncies estupefaents.

Juan José C.T. residia en un pis situat en el carrer Infant Pagà i utilitzava una altra casa propera per guardar la droga. Durant una setmana es comprovà que els «clients» acudien a l'habitatge de l'ara detingut i mantenien conversacions amb familiars adolescents de Juan José, als quals després adquirien haixix o cocaïna. Alguns dels compradors foren interceptats després que haguessin visitat la casa i s'aconseguí intervenir-los diverses dosis.

En tenir suficients fundaments per poder demostrar que l'individu es dedicava al narcotràfic se sol·licitaren dos permisos judicials per poder efectuar un registre en les dues cases de l'acusat, que els foren concedits pel magistrat de guàrdia. L'escorcollament es produí durant el vespre de divendres.

Reincident

No és la primera vegada que Juan José C.T. és detingut per un delicte relacionat amb el narcotràfic. Ja en el passat mes de setembre, el Cos Nacional de Policia l'arrestà per traficar amb haixix i cocaïna en el mateix pis on fou localitzat divendres. En aquella ocasió l'home era ajudat per una neboda i un menor de setze anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.