cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
21°

L'Ajuntament vol convertir el Rafal de na Bosca en un centre de natura

La Sala aprovà en ple demanar al Consell que compri la possessió

L'Ajuntament de Campanet demanarà al Consell Insular de Mallorca que compri la possessió del Rafal de na Bosca per ubicar-hi un centre de natura destinat a l'ensenyament d'escolars i també de professionals del camp de la biologia.

El ple del consistori així ho va acordar per unanimitat arran de la proposta presentada pel regidor socialista Joan Amengual.
La possessió, que té una extensió de mes de 86.000 metres, és molt a prop del camí vell de Pollença, entre els puigs de Son Garau i sa Taula. Hi ha les antigues cases senyorials que daten del S XVII i que es troben molt deteriorades.

A la moció aprovada, s'insta al CIM a comprar la finca a causa dels escassos recursos econòmics dels que disposa el consistori. De la mateixa manera es demana que la posterior gestió del centre de natura i dels terrenys es faci de manera compartida amb l'Ajuntament. D'altra banda, el ple va decidir presentar un contenciós-administratiu, contra el Pla de carreteres del Govern que inclou la perllongació de l'autopista central, gràcies als vots favorables del PSM i del PSOE. El batle, Francesc Aguiló, digué que comptaven amb el suport de 2.600 persones que havien signat les al·legacions. Els populars hi votaren en contra dient que «l'autopista s'ha de construir i que el judici suposarà gastar doblers de les arques municipals»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.