nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

La immobiliària de la Caixa vendrà tres finques de pisos de luxe devora Cort

El projecte contempla la recuperació escrupolosa de façanes del carrer de Colom

La Immobiliària Colonial, vinculada a la Caixa d'Estalvis de Catalunya, està rehabilitant diversos blocs de pisos del carrer de Colom de Palma per vendre'ls com a habitatges de luxe. El projecte engloba l'antic Montepio i el lloc on s'ubicaba la biblioteca de la institució fins al final dels anys setanta.

En conjunt, la iniciativa afecta les finques situades en els números 8, 10 i 12 de la via. A la planta baixa hi ha la primera seu a Mallorca de la Caixa de Pensions per a la Vellesa i d'Estalvis de Catalunya i Balears, on avui hi ha una sucursal de l'entitat bancària.

Fonts de la immobiliària a Barcelona destaquen que les obres s'han de dur a terme amb un respecte escrupolós per l'aspecte original de les façanes dels edificis, per la qual cosa quedaran integrades a la perfecció en el context del centre antic. Tal vegada la reforma més vistosa és la que es fa en el pati interior de les construccions, on s'adequa un enjardinat poc habitual enmig de Palma.

L'operació suposarà una revitalització important en recuperar nombrosos pisos que han estat buits en els darrers anys, cosa gairebé paradoxal en tractar-se d'una zona cèntrica propera a punts de referència com Cort, la plaça Major, la de Santa Eulàlia i de Sant Francesc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.