cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

Dos toxicòmans atraquen l'ocupant d'un turisme

Una parella de toxicòmans formada per Antonio A.F., de 42 anys i Consuelo C.F., de 37, ha estat detinguda per agents del Cos Nacional de Policia acusats d'un atracament amb navalla que es produí pels voltants de l'Escola Graduada.

La víctima fou un conductor que es trobava dins el seu turisme estacionat en el carrer. Consuelo C.F. va apropar-se i li demanà una cigarreta. Quan l'home obrí la porta del cotxe, la suposada delinqüent li va treure una caçadora de pell i començà a córrer. El perjudicat l'encalçà, però poc després aparegué Antonio A.F., el qual col·locà una navalla a l'abdomen del conductor, cosa que li causà una ferida de caràcter lleu.

Seguidament, va obligar-lo a entrar dins el turisme i li robà un rellotge. La parella fugí del lloc i l'home es dirigí a la benzineria de les Avingudes per telefonar a la Policia.

Al cap d'uns dies, la víctima reconegué els dos autors en l'àlbum fotogràfic del Cos Nacional de Policia. El Grup d'Atracaments trobà els dos sospitosos dilluns dematí en el poblat de Son Banya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.