algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Dues alemanyes menors d'edat fugen del seu país i es refugien a Mallorca

Les adolescents, de 16 anys, es troben en parador desconegut des de dia 15 de novembre

81162
Simone Krentel i Sandra Kistter.

Dues menors alemanyes de setze anys es troben en parador desconegut en algun lloc de l'Illa després que varen fugir del seu domicili en el poblet de Neulimgen, prop d'Stuttgart, dia 9 de novembre.

Segons ha explicat el vicecònsol alemany Andreas Cramer, les dues adolescents varen refugiar-se els primers dies a Cala Millor, on coneixien una dona. Sembla que Sandra Kistter i Simone Krentel decidiren viatjar fins a Mallorca per problemes relacionats amb la família i els amics. Durant uns dies dormiren en diferents punts de la Costa dels Pins i el 14 de novembre mantingueren una conversa amb el consolat alemany per tornar a casa.

El mateix vicecònsol aconseguí dos billets d'avió de la companyia LTU per al dilluns 16, amb el fi que poguessin traslladar-se al seu país. Mentrestant les menors quedaren allotjades en el Centre Catòlic Alemany de la Platja de Palma, en un règim semiobert, ja que podien entrar i sortir de les habitacions quan volguessin. El mateix dissabte al vespre, Sandra i Simone sortiren al carrer.

Al sendemà, el vicecònsol provà d'aconseguir bitllets per al mateix diumenge davant les sospites que les adolescents tornassin a escapar però ja va ser massa tard perquè a les 19.30 hores ja havien desaparegut. La Policia Local de Son Servera i la de Palma han rebut denúncies de la fugida de les menors. El pare de Simone té previst arribar a l'Illa en les properes hores per provar de trobar la seva filla.

Des del consolat es demana a qualsevol ciutadà que hagi pogut veure les dues joves que telefoni al 971.722.997 o al 908.437.651.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.