nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

Arrabassen un pinar de Cala Agulla per fer-hi apartaments

El PSM va acusar l'equip de govern UCAP-PP de permetre un atemptat paisatgístic

El grup municipal PSM de Capdepera va acusar l'equip de govern UCAP-PP de permetre un «greu atemptat paisagístic en concedir a l'empresa Cotesa les llicències per construir vuit blocs d'apartaments vora l'ANEI de Cala Agulla on s'està arrabassant un pinar».

El portaveu, Felip Esteva, ha manifestat que «la construcció d'aquest complex s'hauria pogut evitar, ja que nosaltres presentàrem durant el mes de març una moció a l'Ajuntament perquè l'equip de govern modificàs les Normes Subsidiàries de l'urbanitzable 1, per convertir-la en ANEI i no ens varen escoltar».

Felip Esteva explica que «el projecte per a la construcció dels vuit blocs d'apartaments es va aprovar el passat 26 d'agost, és a dir, que havien tingut quatre mesos per modificar la normativa urbanística i evitar aquesta construcció que arrasa una gran zona de pinar, alzines i mates».

Aquesta actuació ha impactat bastant els habitants del municipi que s'han pronunciat en contra de l'urbanització. La prova més contundent són les pintades contra aquesta construcció als plafons que l'empresa promotora ha instal·lat vora la zona on, actualment, s'estan arrabassant els arbres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.