cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.73°

Els hotelers pretenen edificar un camp de golf a Son Bosch

Els promotors han demanat a l'Ajuntament l'interès social

La societat Golf Platja de Muro S.A., que agrupa les cadenes hoteleres Grupotel, Garden, Iberostar, i Eden, vol impulsar la creació d'un camp de golf a la zona de Son Bosch, ubicat en sòl rústic.

Els promotors ja han demanat a l'Ajuntament de Muro que doni el seu vistiplau a la declaració d'interès general del projecte i que ho trameti cap al Consell Insular, que és el responsable d'atorgar l'autorització definitiva.

A la propera sessió plenària es durà a aprovació un informe favorable a la construcció del camp de golf que ha estat elaborat pels tècnics municipals. Per part dels polítics, tant el batle, Jaume Perelló, (UM) com el portaveu de CDM, a l'oposició, Pere Amengual, han manifestat que donaran suport a aquesta iniciativa.

Segons s'esmenta a l'avantprojecte dels hotelers, l'objectiu d'aquesta iniciativa és la de dotar la propera zona de la Platja de Muro d'una oferta esportiva que permeti allargar a l'hivern la temporada turística.

Els terrenys en els quals s'ubicarà el camp de golf es troben situats vora la carretera entre Muro i Can Picafort, just al costat del parc natural de l'Albufera

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.