algo de nubes
  • Màx: 17.97°
  • Mín: 8.69°
17°

El PP declara la guerra al PSM

Carlos Ripoll acusà ahir Mateu Morro de practicar «l'amiguisme i l'especulació» a l'Ajuntament de Santa Maria

El nou secretari general del PSM, Mateu Morro, fou acusat ahir pel seu homòleg del PP, Carlos Ripoll, de practicar «l'amiguisme i l'especulació» a l'Ajuntament de Santa Maria. Ripoll afirmà que aquestes acusacions es resoldrien davant els tribunals.

Segons Ripoll, l'Ajuntament de Santa Maria, en mans del PSM, ha pagat la dotació de serveis d'una unitat d'execució propietat d'un regidor del partit nacionalista, quan, d'acord amb la legalitat, ha de ser el propietari qui es faci càrrec de les despeses. Per tot això, Ripoll digué que havien plantejat un contenciós contra el batle de Santa Maria.

Aquesta fou només una de les duríssimes acusacions que Carlos Ripoll va efectuar contra el PSM i Mateu Morro com a resposta a les crítiques fetes al PP durant el congrés nacionalista que es féu aquest cap de setmana. El Partit Popular havia convocat una roda de premsa urgent amb aquest motiu.

Ripoll digué que la resposta es produïa perquè el PSM era incapaç de realitzar propostes en positiu i es limitava a desqualificar políticament i personal els membres del PP. Per això, Ripoll digué que havia arribat el moment de «demanar respecte i de posar cadascú en el seu lloc».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.