muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Una dona apunyala el seu marit a s'Illot

El matrimoni, que es troba en tràmits de separació, discutí abans de l'atac

Una dona de nacionalitat colombiana i de 23 anys ha estat detinguda per agents de la Guàrdia Civil després que hagués apunyalat el seu marit en uns apartaments de s'Illot, a Manacor. L'home quedà ingressat a l'Hospital de Manacor i segons les primeres exploracions la seva vida no corre perill.

Els fets es produïren durant la nit del diumenge en els apartaments Neptuno. El matrimoni es troba en tràmits de separació i només la detinguda, Irama S.C., residia en l'habitatge. Segons les investigacions dutes a terme pels agents de l'Emume de la Guàrdia Civil, sembla que l'home es desplaçà fins als apartaments amb la intenció de recollir la seva roba. Després de sol·licitar a la seva esposa que obrís la porta i davant la negativa d'aquesta a permetre-li l'accés dins l'apartament, la tensió pujà per moments fins que l'acusada es tancà en companyia d'un fill de sis anys.

Finalment l'espòs aconseguí entrar dins la casa i en aquell moment començà una forta discussió entre els dos. Encara que els investigadors no ho han confirmat, sembla que l'individu la insultà i amenaçà. Irama S.C. es dirigí cap a la cuina, agafà un ganivet de grans dimensions i apunyalà el seu espòs en diverses ocasions.

L'home caigué en el terra i així com va poder abandonà el domicili. Les lesions sofertes no havien arribat a tocar cap punt vital, per la qual cosa l'home pogué dirigir-se pels seus mitjans a l'hospital de Manacor, amb companyia de la seva mare. Els facultatius del centre mèdic determinaren que el seu estat era greu i decidiren ingressar-lo d'urgència.

Al mateix temps, la Policia Local de Sant Llorenç rebia l'avís dels fets i es desplaçava als apartaments Neptuno. Allà fou localitzada i detinguda la suposada autora de les punyalades. Després d'efectuar una sèrie de diligències, la investigació passà a la Guàrdia Civil. Els agents han pres declaració a la víctima. Tot i que la versió de l'individu no ha trascendit, sembla que ha acusat la seva esposa de l'atac amb el ganivet. També es previst que s'efectuïn interrogatoris als veïns de l'apartament per esbrinar si les disputes eren freqüents, així com als familiars del matrimoni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.