algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

El ple d'avui decideix la continuïtat del pacte de govern entre UM i PSOE

El batle el romprà si el seu soci rebutja la compra d'un solar

La sessió plenària que se celebrarà avui a l'Ajuntament de ses Salines decidirà el futur del pacte de govern entre UM i el PSOE.
Així ho explicà ahir el batle Antoni Caldentey, d'Unió Mallorquina: «si el PSOE, no vota a favor de la compra del solar que s'ubica vora el Centre Cívic, reuniré el comitè local per iniciar la ruptura del pacte». Caldentey, que es mostra contundent, no dubta a afegir que «el comitè local, hores d'ara, estic convençut que es mostrarà a favor de la ruptura».

Aquesta actitud del batle es contraposa amb la del PSOE. Antoni Perelló, representant socialista, considera que les desavinences per mor del solar no són motiu de ruptura i, llevant ferro a l'assumpte, assegura que «d'això, ni tan sols n'hem parlat, només es tracta d'una visió diferent d'un tema, res més».

El solar que aixeca tanta polèmica té una superfície de més de 400 metres quadrats i la seva compra es duu a ple per 17 milions de pessetes. Aquesta quantitat és la que fa tambalejar l'acord entre UM i PSOE.

Ambdós portaveus municipals coincideixen en el fet que el preu del solar és excessiu, però, mentre UM es partidari de la compra, el PSOE es manté ferme i no vol sentir ni parlar-ne perquè creu que es pot arribar a un conveni urbanístic amb la propietat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.