muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

L'Ajuntament crearà una comissió per determinar el futur de l'escala

Arquitectes, Patrimoni, ARCA i un veí decidiran si lleven la rampa

El batle de Pollença, Miquel Oliver, anuncià ahir la intenció per part de l'equip de govern de crear una comissió, aliena a l'Ajuntament, que decideixi si es modifica el projecte de reforma de la plaça Major i es conserven les escales, enlloc de fer-se l'àmplia rampa, o bé s'opta per continuar les obres.

Així, Oliver explicà la idea de crear aquesta comissió integrada per un representant designat pel Col·legi d'Arquitectes; un altre elegit per ARA; un tercer escollit per la Comissió Insular de Cultura i Patrimoni Històric; també un representant de la Plataforma pro escala; i, en darrer lloc, la redactora del projecte, l'arquitecta Rosa Barba.

Aquesta és la segona passa que dóna l'Ajuntament de Pollença, un cop coneguda la constitució de la Plataforma pro escala. De fet, ja des del moment en què el batle va estar assabentat de la convocatòria de la concentració, que tingué lloc divendres a la nit davant el Club Pollença, va remetre un escrit a la Plataforma pro escala citant-los a la Comissió d'Urbanisme de divendres, perquè poguessin exposar les seves argumentacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.