algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Turisme notifica a l'amo de s'Esbart l'obertura d'expedient sancionador

Explota apartaments il·legals i no ha fet cas de l'ordre de tancament

L'Ajuntament de Puigpunyent, a instàncies de la Conselleria de Turisme, ha fet públic en el tauló d'edictes l'acord a través del qual aquest departament obre procediment sancionador contra Rainer Busch, de nacionalitat alemanya, i propietari dels apartaments il·legals de la finca s'Esbart, de Galilea.

A la finca s'oferien 22 places turístiques i piscina, distribuïdes entre tres apartaments i set estudis. L'oferta va ser denunciada en diverses ocasions pels veïns de la zona, que aportaren, fins i tot, proves documentals com un exemplar d'una revista especialitzada alemanya on es promocionaven aquests apartaments.

La decisió d'obrir el procediment sancionador es fonamenta en les actes aixecades pels serveis d'inspecció de la Conselleria que comprovaren que els apartaments de s'Esbart eren oberts al públic sense comptar amb la preceptiva llicència d'obertura. Davant aquesta circumstància el conseller de Turisme, José María González Ortea, signà ordre de tancament del recinte que Rainer explotava amb finalitat hotelera, tot i que el propietari no va fer cas de la resolució.

Aquesta infracció pot constituir una falta molt greu, sancionable amb una multa que oscil·la entre els cinc i els vint-i-cinc milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.