algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

La FEPAE reclama que s'agiliti el pla Mirall i que se n'informi més els veïns

L'agrupació es felicita pel grau de diàleg que ha assolit amb Cort

«El pla Mirall és molt positiu, però no s'està realitzant amb la celeritat que seria necessària», va declarar el president de la Federació Palmensana d'Associacions i Entitats (FEPAE), Antoni Vera.

El portaveu va manifestar la seva preocupació pels retards que estan patint obres com les que afecten la costa de la Pols i va assegurar que si s'hagués informat i consultat de forma prèvia els comerciants i residents s'haurien estalviat molts entrebancs i queixes. «Volem que hi hagi el control veïnal al qual tenim dret "va declarar", pensam que la darrera paraula no només l'han de dir els tècnics».

Antoni Vera va recordar que ja han aconseguit el compromís de l'Ajuntament d'establir rebaixes en l'IAE als comerços afectats per obres d'aquesta mena, però encara no s'ha determinat el tant per cent d'aquest impost que se'ls eliminarà. Ell aposta perquè se'ls rebaixi el proporcional al període en què s'han vist afectats per les tasques.

Malgrat les seves apreciacions, el portaveu ciutadà es felicita pel grau de diàleg que ha assegurat que la FEPAE ha assolit amb l'Ajuntament. «Quan anam a veure José María Rodríguez sempre ens rep i discutim el que faci falta».

Davant això, però, ha rebutjat les acusacions que han rebut de ser una entitat propera a l'actual govern municipal i incideix en què «discutim amb qui faci falta en defensa dels ciutadans».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.