algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

A partir d'avui vespre tornen els talls nocturns a la carretera de Sóller

Avui vespre, està previst que comenci una nova tongada de talls nocturns a causa de les obres de condicionament que es duen a terme a la Carretera de Sóller i que es perllongaran per espai de dues setmanes.

Igual que en les anteriors ocasions, els talls es produiran de les 23 h. fins a les 7 del matí del dia següent, amb la clara intenció, segons informa la Conselleria de Foment del Govern Balear, de causar les mínimes molèsties als conductors, que malgrat tot han de patir de forma continuada grans cues a la zona, donat que la circulació es d'un sol sentit i regulada per un semàfor.

Precisament, un cop finalitzin aquests talls, que es previst que es perllonguin fins el proper 4 de desembre (els talls seran de dilluns a dijous) la circulació continuarà essent d'un sol sentit i regulada al manco fins a finals de gener, que és quan la direcció d'obra, segons manifestacions fetes a Diari de Balears, preveu enllestir l'execució del projecte de condicionament, sempre que la metereologia així ho permeti.

El mateix director d'obra, ha admès que el culpable del retard en la realització de l'obra ha estat causat per la instal.lació de les canonades de Sa Costera, que formen part d'un projecte que ningú sap si qualque dia s'arribarà a fer.

No obstant, es creu que en dues setmanes la instal.lació de les canonades podria estar enllestida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.