cielo claro
  • Màx: 15.05°
  • Mín: 7.61°
12°

Desarticulada una banda de joves que atracava repartidors de pizzes a Palma

El grup, format per catorze individus, es reunia cada vespre a la plaça de Son Canals

El Grup d'Atracaments del Cos Nacional de Policia ha desarticulat una banda composada per almenys catorze joves que des de mitjans de setembre es dedicaven a atracar repartidors de pizzes a Palma. Els investigadors pensen que són els autors de més de trenta robatoris amb violència.

Els atracadors solien actuar en grups de quatre. Per assaltar els repartidors els seguien des de l'establiment on treballaven a la casa on havien d'entregar la pizza en ciclomotors. Quan la víctima estacionava el seu vehicle els delinqüents l'abordaven i li exigien els doblers mitjançant amenaces. Les monedes i bitllets no eren l'únic objectiu de la banda ja que quasi sempre solien apropiar-se del menjar que duia el perjudicat. En una ocasió, la víctima fou una jove i segons la denúncia presentada, els malfactors varen efectuar tocaments en diverses parts del seu cos.

A més dels «pizzers», la banda tenia especial predilecció pels adolescents que passejaven tranquil·lament pel carrer. Pel moment els acusen de vint assalts a vianants de curta edat als qui robaven els doblers, les jaquetes i en alguna ocasió els rellotges. El passat dia 12 a la matinada, un jove fou abordat a la plaça Pere Garau i l'obligaren a extreure 15.000 pessetes amb la targeta de crèdit que duia a sobre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.