muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

Detingut un jove que venia haixix en l'exterior d'un bar del Rafal

Alejandro D.B. amagava la droga en el coll de la caçadora

Els efectius del Grup II d'Estupefaents del Cos Nacional de Policia han detingut un jove de 25 anys que es dedicava a la venda d'haixix en la terrassa d'un bar situat en la barriada del Rafal.

Els investigadors tingueren coneixement d'aquest nou punt de narcotràfic gràcies a la col·laboració ciutadana i durant tres setmanes muntaren diversos dispositius de vigilància. Durant aquestes operacions es comprovà com Alejandro D.B. era l'únic venedor de la substància estupefaent.

Dimecres a vespre, devers les 21.00 hores, es procedí a la detenció del sospitós. En un escorcoll efectuat en la seva roba es localitzaren 130 grams d'haixix ocults en el coll de la caçadora que duia, a més de 20.000 pessetes en efectiu i un petit ganivet amb restes de substància estupefaent. La droga havia estat preparada per a la venda.

Segons informà ahir un portaveu del Cos Nacional de Policia, en el mes d'agost ja s'havia desarticulat un punt de venda en l'exterior del mateix establiment. En aquella ocasió es produí una detenció i s'interceptaren prop de cent grams d'haixix.

Alejandro D.B., que ja fou detingut per un delicte de recaptació, ha estat posat a disposició de l'autoritat judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.