algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Marks & Spencer vol obrir uns grans magatzems devora la plaça d'Espanya

La gran cadena anglesa pretén establir-se en el solar de l'antic edifici d'Oli Balle

La gran cadena anglesa Marks & Spencer, especialitzada amb roba però que també ofereix altres productes, pretén inaugurar una sucursal devora la plaça d'Espanya. La ubicació exacta ha de ser el solar de l'antic magatzem d'Oli Balle, que s'esbucà a final del mes de setembre.

Les proporcions de l'edific són descongudes de moment, però hem de tenir en compte que les directrius d'ordenació urbana de Cort contemplen fins a set plantes en la zona de les Avingudes i quatre en la de Sant Miquel. També desconeixem si l'empresa britànica té intenció d'ocupar tot el solar o només una part.

El projecte s'afegeix als canvis profunds que afecten aquesta àrea de Palma, començant pel parc de les Estacions i l'anterior instal·lació de la sucursal d'El Corte Inglés a una distància que es pot considerar reduïda.

Marks & Spencer va néixer l'any 1884 a Londres, fruit de l'associació entre el refugiat rus Michael Marks i Tom Spencer. En els anys posteriors revolucionaren el mercat amb la venda directa dels seus productes de roba des dels tallers de producció. La bonança econòmica els conduí a inagurar, el 1930, una gran botiga a Oxford Street.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.