algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

El poble diu «no» a la rampa de la plaça

Uns 600 veïns es concentraren davant el Club i després partiren cap a cal batle

Al voltant d'uns 600 veïns, prop de mil segons els organitzadors, es concentraven, ahir a les nou del vespre, davant el Club Pollença per manifestar un «no» rotund a la substitució de l'escala de la plaça Major per una àmplia rampa.

Aquesta és la resposta més evident d'oposició al projecte de reforma de la plaça que, dins el pla Mirall, començà dimarts a executar l'Ajuntament pollencí. De fet, en tan sols un dia, un grup de joves del món de l'art i la premsa local i estudiants han estat capaços d'organitzar la Plataforma proescala i, alhora, mobilitzar la població. «Ningú no volia la rampa, però ningú no ho deia. Avui el poble ha respost», afirmà orgullós un dels organitzadors, Biel March.

Després de la reivindicació, els manifestants es dirigiren cap a la casa del batle. Ahir, però, Miquel Oliver, malgrat estar assabentat de la concentració no es deixà veure, deien que tenia un sopar. «Estic ben d'acord amb el projecte», afirmà l'horabaixa. Això sí, també va anunciar que a la propera Comissió Urbanisme, l'Ajuntament convidarà una representació de la Plataforma proescala perquè presenti un projecte alternatiu a la rampa de l'escala. Malgrat el comunicat remès per l'Ajuntament, ahir la Plataforma convocà una segona manifestació per a divendres vinent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.