cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Medi Ambient tancarà el mollet del port de s'Estanyol el desembre

El Govern al·lega raons de seguretat per iniciar la instal·lació de tanques i ordena desallotjar les barques

La Conselleria de Medi Ambient ha acordat tancar el pròxim 10 de desembre el mollet del port de s'Estanyol de Llucmajor. El Govern, que al·lega raons de seguretat per prendre aquesta mesura, ha iniciat la instal·lació de tanques i ordena el desallotjament de les barques. Després de tres anys de disputa entre el Govern i els usuaris del mollet, ara els jutjats han donat la raó a l'Administració en el contenciós que havien posat els mateixos usuaris, que no veien amb bons ulls que el Govern donàs la concessió al Club Nàutic per ampliar el port de s'Estanyol i enderrocar l'esmentat mollet.

Alejandro Lacour, director general de Ports del Govern, explicà que «estam en l'espera del que digui el Tribunal Suprem sobre l'ampliació del port de s'Estanyol i segons un aute judicial del 27 de gener que diu que podem tancar el port, hem decidit fer-ho per raons de seguretat, ja que en el mollet hi havia despreniments i forats perillosos».

El usuaris, fa uns dies, varen observar com Medi Ambient instal·lava tanques al mollet sense avisar-los. Això va aixecar l'alarma. El Govern diu que dimecres els envià una carta en què els informava de l'aute, però reconeix que encara no poden haver rebut la carta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.