algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Amenacen una dona de repartir fotos seves quasi nua si no paga doblers

Un individu pretenia cobrar 20.000 pessetes de la perjudicada

El Cos Nacional de Policia ha intervingut en un cas de xantatge singular que té com a protagonista una dona d'entre trenta i quaranta anys resident a Palma. La víctima denuncià que un home l'havia amenaçada de repartir fotos seves en roba interior a canvi d'un abonament econòmic que no passava de les vint mil pessetes.

Segons la dona, l'autor de les fotografies és un individu que acudí al seu domicili per fer una sèrie de reparacions a la casa i aprofità un moment que ella es canviava de roba en una habitació per utilitzar la màquina de retratar i fer les fotografies.

La versió d'aquest home és molt diferent, ja que assegurà que fou la denunciant qui se li insinuà i li oferí favors sexuals i l'oportunitat de fer-li fotografies a canvi que les reparacions que efectuàs en el pis no fossin cobrades. Tot i que el xantatge no s'arribà a fer realitat, algunes de les persones properes a la dona varen rebre en les seves bústies imatges on apareixia amb poca roba. El marit de la denunciant es trobà una fotografia de la seva esposa en la bústia de l'entrada.

Els investigadors del Cos Nacional de Policia varen determinar que la dona havia estat objecte d'un delicte d'amenaces condicionades. Com que el cas, però, no quedà clar per als agents, es decidí no procedir a la detenció del suposat autor de les fotografies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.