algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Joana Aina Vidal vol la readmissió al partit, però no acceptarà un «perdó»

La diputada no farà declaracions fins que el PP no es pronunciï

Tot i que Joana Aina Vidal no vol fer declaracions fins que no es conegui la posició del PP, fonts properes a la diputada salinera varen indicar ahir que estava disposada a acceptar la readmissió, però no sota qualsevol condició.

L'entorn de Vidal indica que la diputada encara pensa que la raó l'assistia en els fets que varen motivar la seva expulsió i que, per tant, la diputada no té l'obligació de demanar perdó per res.

Aquestes fonts asseguren que Joana Aina Vidal voldria ser readmesa al Partit Popular, però que li agradaria que això anàs acompanyat d'alguns canvis en aquest partit.

Les mateixes fonts indicaren que Joana Aina Vidal ja ha patit prou durant aquests darrers anys, com per haver de tornar al PP en una situació incòmoda.

Recordaren també que en el moment de l'expulsió s'oferí a la diputada la possibilitat de no executar la sanció si rectificava públicament les seves declaracions i que, si aleshores no ho va fer, ara tampoc no ho faria.

Diari de Balears va intentar conèixer la posició de Vidal, però aquesta es negà a fer declaracions fins que no es conegui quin és el posicionament oficial del Partit Popular sobre aquest afer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.